המתכונים הייחודיים שלנו

עוגת גבינה אפויה

06 מאי 2013

עוגות גבינה חדשות

12 מנות

מרכיבים:

750 גרם גבינה לבנה 5%

גביע של גבינת קדם 5% של חוות הבאפלו - 500 גרם  
6 ביצים מופרדות

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס סוכר – 220 גרם

6 כפות קורנפלור – 60 גרם

5 כפות קמח – 50 גרם

2/3 כוס חלב – 180 מ"ל

50 גרם חמאה לייט

לציפוי:

2 גביעי שמנת 9%

4 כפות אבקת סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים לקצף חזק עם 1/4 כוס סוכר.

בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם הגבינות חצי כוס ותמצית הוניל,. להוסיף בעדינות את הקמח והקורנפלור , ממיסים את החמאה בחלב ומוסיפים לבלילה.  מאחדים את הבלילה עם קצף החלבונים, שליש-שליש כדי שהקצף לא יישבר.

מעבירים לתבנית אפיה עגולה.

מחממים התנור ל-220 מעלות ולא שוכחים להניח כלי עם מים בתחתית התנור, מה שעוזר לעוגה לצאת גבוה ויפה.

מכניסים את העוגה ל-15 דקות בחום גבוה, מוציאים אותה מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות. בינתיים מפרידים בעזרת סכין את העוגה משולי התבנית.

אופים 60 דקות בחום של 160 מעלות וכשהעוגה מוכנה מצפים אותה בציפוי שהכנו. מקררים את העוגה במקרר ומגישים.

 

X

כניסה לאיזור אישי

כניסה
עדיין לא נרשמת לשירות שלנו ?
זקוק למידע ותמיכה עם הדיאטה שלך ?
להצטרפות